...

Pack Start-up. Tots hem començat

Si estàs interessat en el pack start-up
posa't en contacte amb nosaltres a
través de:
Fa 12 anys estàvem en la mateixa situació que et trobes tu ara. T'entenem i per això hem creat un producte per a tu: pack START-UP. Per què sabem que és important tenir una marca que et representi i amb la qual t'hi sentis identificat.

'Ja em dissenyaré el logotip', 'ja faré una targeta provisional', 'ja m'entretindré a programar un web' són alguns dels comentaris habituals de molts emprenedors. Però... no creus que és més important dedicar tot el temps a la teva activitat? La comunicació, deixa-la a les nostres mans!

Què inclou el pack per a emprendors?

Logotip

Et dissenyem la teva marca, el teu logotip. És la imatge que identificarà a tu i al teu procudte/servei. Disposaràs dels arxius en bona resulució i tindràs clar com has d'aplicar la teva marca en tot moment.

Targeta corporativa

Encara que siguis nadiu digital, necessitaràs una targeta per deixar les teves dades de contacte als clients que visitis, proveïdors que desitgis treballar, col·laboradors,...

Signatura electrònica

És la targeta de visita online. Indispensable per comunicar-te amb els teus públics.

Web

Cal tenir l'aparador muntat des del primer dia. El pack inclou el disseny i programació d'un espai web bàsic i no administrable, amb una pàgina principal, una pàgina de serveis i una de contacte.


I si per al teu negoci, necessites algun altre element... només ens ho has de dir i buscarem la millor solució.

Consultoria i estratègia de comunicació

Organització d'esdeveniments

Creativitat, disseny gràfic i web

Creació de contingut, revisió de textos

Campanyes de promoció

Xarxes socials i manteniment web