...

Què som?

... ... ...

Som l’enllaç. Som una agència de comunicació, disseny i consultoria de màrqueting que enllacem les empreses amb els seus públics (clients, proveïdors, societat, mitjans de comunicació, col·laboradors...).

Montse Pujol, periodista, i Núria Canó, publicista i relacions públiques, venim de treballar conjuntament en un gabinet de comunicació on acumulem experiència en el món de la comunicació i on creixem professionalment.

L’any 2010 creem Badabadoc comunicació per oferir productes de comunicació a les empreses. Després de cinc anys, fem un pas endavant i incorporem un altre pilar bàsic: el màrqueting. La disciplina més orientada a les vendes que utilitza la comunicació com una de les eines per aconseguir els objectius. Col·laborem amb professionals experts en el món del màrqueting que aporten la visió comercial als projectes.

Badabadoc comunicació, disseny i màrqueting consulting ens volem convertir en l’agència de referència per a les empreses del món del turisme, l’oci, la cultura i els serveis i esdevenir l’eina d’enllaç amb els seus públics perquè puguin millorar els resultats i el posicionament.

Des del primer dia, treballem en xarxa amb un equip de professionals (fotògrafs, programadors, productors audiovisuals, traductors, consultors d’estratègia i de màrqueting...), amb l’objectiu de construir projectes excel·lents en què cada expert hi aporti els seus coneixements.

Consultoria i estratègia de comunicació

Organització d'esdeveniments

Creativitat, disseny gràfic i web

Creació de contingut, revisió de textos

Campanyes de promoció

Xarxes socials i manteniment web