...

En què col·laborem?

Com a empresa, desitgem comprometre’ns amb la societat en què vivim i per això portem a terme dos tipus de col·laboracions.

Per una banda, des que vam començar l’empresa, l’any 2010, vam posar en marxa un projecte solidari, L'hora solidària, amb l’objectiu de regalar temps a una entitat de caràcter solidari que treballés des de Catalunya. Se’ns va acudir el concepte L'hora solidària per donar forma a aquest temps que nosaltres volíem dedicar a una tasca solidària. I com omplim aquest temps? Doncs amb la nostra experiència en el món de la comunicació. Podem ajudar en qualsevol tasca vinculada al món de la comunicació, el màrqueting i el disseny gràfic, que és el que nosaltres coneixem.

I, d’altra banda, col·laborem i participem en projectes que porten a terme altres empreses, entitats o institucions, on creuen que podem aportar-hi la nostra visió, opinió o, simplement, que podem ajudar amb la nostra participació. Hem explicat el nostre projecte empresarial a d’altres empreses en el marc d’accions organitzades per l’Oficina de Promoció Econòmica (OPE) de l’Ajuntament de Manlleu; hem compartit la nostra experiència com a emprenedores amb estudiants de la Universitat de Vic o hem col·laborat en l’edició de vídeos o material de difusió de determinats projectes.

A continuació, podreu veure una mostra de les nostres participacions.

Fem el camí al teu costat

Gener- desembre 2016
Excepcionalment, aquest 2016 regalem l’hora solidària a dues entitats, ja que el 2015 no hem pogut portar a terme cap projecte d’aquestes característiques. En aquest cas, el projecte es basa en l’organització d’una caminada solidària amb l’objectiu de recollir diners per a la lluita contra el càncer. La caminada té lloc el mes de maig i des del punt de vista de la comunicació, col•laborem en diferents accions que poden anar des de la creació del logotip de l’entitat, fins a l’anàlisi i redefinició dels comptes de les xarxes socials, passant per al suport en el disseny del díptic i cartell de l’esdeveniment. 
Altres col·laboracions

Consultoria i estratègia de comunicació

Gabinet de premsa i relació amb mitjans

Creativitat, disseny gràfic i web

Creació de contingut, revisió de textos

Campanyes de promoció

Xarxes socials i manteniment web